De camping

De charme van kamperen bij een akkerbouwbedrijf

Vakantie bij camping De Stropielekker staat synoniem voor gemoedelijkheid, rust, natuurbeleving en vrijheid. We bieden ruime standplaatsen (elk ongeveer 100m²) en aparte camperplekken. Huisdieren zijn welkom in overleg. We horen graag vooraf van hun komst.

Voor wie geen eigen tent, caravan of camper heeft, verhuren we onze stacaravan. Deze is geschikt voor maximaal vier personen. Huisdieren zijn in deze caravan niet toegestaan.

In de schuur op onze camping vindt u een mooie sanitaire ruimte met uitstekende voorzieningen: vier douches, vijf toiletten, een urinoir en een aantal wascabines. Ook is er een wasmachine en een centrifuge. Aan de andere kant van de schuur is een recreatieruimte met onder andere een tafeltennistafel, een voetbalspel, tijdschriften en boeken. Kinderen genieten vooral buiten, onder andere op het speelveld met een klimtoestel met zandbak, glijbaan, schommels en een trampoline. Ook hebben we volop skelters en fietsjes.

Onze camping ligt aan een uitloper van de Otheense Kreek. Wilt u de Otheense Kreek op? Huur dan een kano op de camping. Een kanotocht biedt de perfecte mix van natuur, avontuur en plezier.

Nieuw op de Stropielekker:
Vanaf 1 mei 2022 kunt u kamperen in onze nieuwe 4 persoons tent. De tent is volledig ingericht. Instap klaar kamperen! Vraag naar de mogelijkheden.

Terug naar de bovenkant van de website